My Color Passport

My Color Passport is je persoonlijke en budget-vriendelijke kleurencoach die kleuren aanreikt die bij jou passen en inspireert om kleuren te combineren. Combineer, creëer, experimenteer, en shop alleen nog dingen die verrassend goed bij elkaar én bij jou passen.
Een My Color Passport-kit bevat:

  • Een persoonlijke kleurenanalyse.
  • Een handig paspoort met jouw persoonlijke kleuren en combinaties.
  • Toegang tot de My Color Passport app - jouw digitale kleurenwereld
  • Een digitaal trendmagazine met kleurenadvies per seizoen
  • Een zelfverzekerd gevoel bij al je kleurkeuzes!


Mini analyse 4 seizoenen

Bij de mini analyse wordt eerst een kleurpsychologische test afgenomen. Daarna worden de doeken opgelegd die bij het bepaalde seizoen horen. De doeken worden één voor één onder je gezicht gedrapeerd. Samen kijken we naar het effect van de kleur van de doeken op je gezicht. Je hoeft niet naar de kleur te kijken maar wel wat het met je gezicht doet.
Als er harmonie is tussen je gezicht en de opgelegde doek zal je huidstructuur strakker lijken en kleine gebreken zullen minder opvallen.

Als bepaald is welk seizoen type je bent gaan we met de seizoendoeken kijken welke kleuren het beste zijn voor jou. De seizoendoeken bestaan uit de basis- en accentkleuren van jouw seizoen. Je ontvangt een handig kleurenkaartje met al deze kleuren erop.

Uitgebreide analyse 10 seizoenen

Tijdens de ongeveer anderhalf uur durende kleurenanalyse gaan we samen op zoek naar die kleurencombinaties die in harmonie zijn met je huid, ogen en haar en zal duidelijk worden of je kleuren nodig hebt op basis van goud en geel (warm) of zilver en blauw (koel). Deze warme of koele kleuren komen namelijk overeen met de teint van de huid, ogen en haar, die ook warm of koel van ondertoon zijn. Ik ga je wat vragen stellen zoals bijv.:  je voorkeur voor kleuren, je natuurlijke haarkleur, ben je gebruind, houd je van make-up ? …..

Dan volgt een kleurpsychologische test. Deze bestaat uit vijf kleine testjes over kleur-voorkeuren.

Daarna gaan we met de analysedoeken kijken welk seizoen (of tussenseizoen) je bent. Je neemt plaats voor een spiegel en je kleren worden afgedekt met een witte cape. En om een zo goed mogelijk beeld te krijgen is het beter om geen make-up op te hebben. Als je haar geverfd is wordt dit afgedekt met een wit haarnetje.

De doeken worden één voor één onder je gezicht gedrapeerd. Samen kijken we naar het effect van de kleur van de doeken op je gezicht. Je hoeft niet naar de kleur te kijken maar wel wat het met je gezicht doet.
Als er harmonie is tussen je gezicht en de opgelegde doek zal je huidstructuur strakker lijken en kleine gebreken zullen minder opvallen.

Als bepaald is welk seizoen type je bent gaan we met de seizoendoeken kijken welke kleuren het beste zijn voor jou. De seizoendoeken bestaan uit de basis- en accentkleuren van jouw seizoen. Het is  niet zo dat bijvoorbeeld alle zomertypes met dezelfde kleurvarianten staan. Op die manier halen we jouw topkleuren eruit en aan de hand daarvan ontvang je een sleutelhanger of wordt een persoonlijk kleurenpaspoort samengesteld.

Afspraak maken bij Colourique? Dat kan door te bellen naar + 31 6 26436953, te mailen naar colourique@zeelandnet.nl of door het contactformulier in te vullen.

Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Lees meer: https://www.colourique.nl/werkwijze/